او را عزل مى ‏كنند!

رئيس يكى از ادارات كسى را فرستاد منزل آقاى كشميرى كه بعضى از افراد مى ‏آيند منزل شما. شما بايد درب خانه را ببنديد. آقا فرمودند: ايشان بي خود كرده است، او را تا چند وقت ديگر عزل مى‏ كنند. به دو هفته نكشيد كه پيغام آوردند كه آن رئيس را عزل كردند. با اين كه با حكومت زياد ارتباط نداشت، اما سلطنت روحانى داشت.

تشخیص درست

يك دفعه رفته بوديم شهرى، خدمتش نشسته بوديم. شخصى از رؤسا وارد شد. فرمودند: هذا من اَهل النّار؛ او اهل آتش دوزخ است! فرمودند: از اين اطاق برويم آن اطاق. گفتم: آقا جان بد است! كمى تأمّل كردند. بعد من معذرت خواهى كردم و گفتم: آقا كمرش درد مى‏ كند، ما مى ‏رويم آن اطاق ديگر. با اين كه برخورد اوليه بود و آن شخص را نمى ‏شناخت. نسبت به تمام افراد اين گونه بود. نگاهشان به افراد ظاهرى و قاعده‏اى نبود بلكه شهودى بود.

شما در نجف منزل شيخ على... چطور فهميديد كه پدرش در ايران فوت كرده است؟
 ج: به منزل شيخ رفتم ديدم مرغ خانه دورش مى ‏گردد، به دوستان گفتم به او نگوئيد اما كار اين مرغ زبان حالش اين است كه مصيبت به او روى مى ‏آورد. شيخ على وقتى به بازار نجف رفت، نام ه‏اى از ايران آمد كه پدرت از دنيا رفته است.

احضار ارواح
يك نفر از اهل دانش در محضر دو تن از استادان خود كه آنها از شاگردان عارف باللّه، آيت اللّه قاضى ‏قدس سره بودند، شاگردى كرده بود. در سال‏ هايى كه حال مزاجى جناب استاد بسيار ممتاز بود، چند بار با ايشان ملاقات داشت.
 در يكى از ملاقات ‏ها استاد فرمود: برنامه ‏اى است كه اگر انجام شود مى ‏توان با ارواح تماس برقرار كرد. اگر بخواهى، به شما مى ‏دهم! ولى آن اهل دانش قبول نكرد.
 فقير گويد: نكته ‏اى كه در حال بزرگان ديده مى ‏شود اين است كه گاهى با مخاطب خود طورى سخن مى ‏گويند كه «بلى» و «خير» از اراده متكلم است نه مخاطب و مخاطب اين رمز را متوجه نمى‏ گردد.

آيا روح در قرآن همان جبرئيل است؟
 ج: بعضى بزرگان و اساتيد فرمودند: روح همان جبرئيل (‏عليه السلام) است كه به صورت فرد در آيه «تَنَزّل المَلائكة والرّوح» آمده است.

معراج با جسم و روح آيا براى عارفان اتفاق مى ‏افتد؟
 ج: بعيد است، ولى معراج روحى براى خيلى از اولياء به ظهور پيوست.

جسم مريض مى‏ شود آيا بر روح تأثير مى ‏گذارد، به اين معنا كه حتى جلو كشفيات را بگيرد؟
 ج: همانند راكب و مركوب مرتبط هستند، كسالت جسم در روح هم تأثير مى‏ گذارد و مانع از مكاشفات هم مى ‏شود.

منبع: http://erfanekeshmiri.ir/pages/news