علل و عوامل انحرافات جنسی از ديدگاه قرآن و روايات

نویسندگان:  مروتی سهراب*, وحيدنيا فرحناز, صادقی عماد, فتاحی امير

* دانشگاه ايلام

پيدايش و گسترش انحراف های جنسی از مهم ترين زمينه های سقوط و تباهی هر جامعه به شمار می رود. از اين رو، پژوهش در مورد عوامل پيدايش اين آسيب، اهميت ويژه ای دارد و نقش بسزايی در پيشگيری از بروز آن خواهد داشت.
در پژوهش حاضر به اين مهم پرداخته شده و با تحليل آيات قرآن کريم و روايات اهل بيت (عليهم السلام)، عوامل پيدايش اين انحراف بررسی شده است. در اين راستا، ابتدا به مفهوم شناسي انحراف جنسی، سپس به بررسی مصاديق، عوامل و زمينه های پيدايش اين انحراف از ديدگاه آموزه های قرآن و حديث پرداخته شده است. از جمله اين عوامل می توان به مواردی همچون عدم تمکين زناشويی، آزادی های کاذب و روابط نادرست پيش از ازدواج اشاره کرد.

منبع: نشریه پژوهشنامه اسلامی زنان و خانواده :   بهار و تابستان 1393 , دوره  2 , شماره  2 ; از صفحه 93 تا صفحه 113 .

دانلود مقاله 1.2 مگابایت [7 بار دانلود]1.11 مگابایت