فرهنگ سازی قرآن پیرامون پیشگیری از انحرافات جنسی

قرآن کریم، به عنوان آخرین و جامعترین کتاب آسمانی، از قابلیتها و ظرفیتهای فرهنگی بالایی در حوزههای مختلف از جمله پیشگیری از رذایل اخلاقی به منظور سالمسازی فرد و جامعه برخودار است. یکی از رذیلتهای اخلاقی چالشزا که گسترش و فراگیری آن از عوامل مهم سقوط و تباهی هر جامعهای به شمار میآید، انحرافات جنسی است که به جهت پیامدهای جسمی و روحی این انحرافات، قرآن با رویکردی پیشگیرانه و با ظرافت و موشکافی خاصی در صدد پیشگیری از وقوع آنها بر آمده است. هدف این پژوهش بررسی و تحلیل نحوه فرهنگسازی قرآن در راستای پیشگیری از انحرافات جنسی میباشد. پژوهش در آیات مرتبط با مسائل جنسی این نتیجه را به دست میدهد که قرآن کریم به شیوههای مختلف و متنوعی از قبیلِ تشویق و ترغیب به رفتار و کردار پسندیده، معرفی الگوهای خوب، بیان قصص و داستانهای عبرتآمیز، تکریم ارزشها و انسانهای پاکدامن، نکوهش ضد ارزشها و ناهنجاریها و بهرهگیری از عرف و افکار عمومی به فرهنگسازی جهت پیشگیری از بروز انواع انحرافات جنسی پرداخته است.